Neelofa & Jack : Feline Greenies Salmon



Kelas kau Lopa & Jack makan salmon.  Tuan kau pun tak makan salmon.  Tak minat lor.  I ada baca satu blog mana entah dia kata dia bagi kucing dia tidbits.  Ada banyak jenis tidbits actually. Sebelum ni bagi Vitakraft tu, 3 pack RM5.  Okeyla. Reward untuk dia kekonon.  Tapi kekadang tu bila buat muka kesian tu, bagi jugak! Tak paham lah dua ekor tu.  Suka buat muka sedih and pelik. 


Then I tukar Greenies pulak! Ambik Salmon sebab I rasa Salmon mesti sedap kot. Haha. Tapi nampaknya Neelofa sahaja yang berminat. Jack tidak minat.

I pilih Feline Greenies untuk Lop lop & Jack sebab Greenies ni untuk cleans teeth and freshen breath. Haha. Mesti kes kucing-kucing ni tak reti gosok gigi and elak nafas berbau. So kena makan ok. Haha.


Feline Greenies Salmom, RM15.80.





2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

mahai gak .... untung jd lofa ngan jeck....

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

kakak kite ada bela kucing.. sbbkan jiran dia jahat suka dera kucing dia.. so dia bawak balik kampung..skrg abah kite yang bela sbb mak kite x suka.. skrg dia dah ada anak dah..