Quick update


Lunch hour tadi pergi cafe.  Ingatkan nak teman officemate tapau makanan. Tapi tidakkk...! Beli juga akhirnya...tak ingat donia pulak tu. Hehe.  Disebabkan nak hantar kek ke Meru/Bkt. Kapar terus berbuka rumah my mom lah boleh lah beli-beli. Sebab mesti kita sampai dah nak dekat buka kan? Hehe. 

Mula-mula nak request kat Umi nak ayam sambal. Kemudian, Ikan Jenahak Masak Kicap, Haizi request nasi goreng, Kangah request apa ya..Adah request...?? Hehe.  Pening kot Umi nak layan permintaan anak dia kan? Rezeki kot, kat cafe dah ada tak payah lah nak request kat Umi.  Hehe.  Kat cafe tadi beli Ayam Sambal, Paru Goreng Sambal, Sayur Jawa (Tempe) and Lala sambal.  Wahh..semua sambal. Now, I request kat hubby singga Jusco Bkt. Raja nak tapau kuih muih kat Nyonya Colors. Yummeh!

Root Beer sedap juga kan? -___-' ( See..dalam fikir makanan lain pun I boleh request benda lain)

Dalam kepala otak ni macam-macam kuih ada.  Bingka Ubi, Talam, Onde-onde, Talam Ubi, Seri Muka, Lapis Pandan, Lepat Pisang, Ketayap, Talam Nyonya, Pulut Inti, Koswee, Kochi Santan and etc.  Semua nak! Semua nak!

Fuyoo..sedapnya! 



2 comments:

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

dahsyat le ko ni shin... benda yg ko pk byk ngat.. takut akk.. kih3

Anonymous said... [Reply to Comments]

eeeiii...takutnya... :p -mhmk-