Serangan balas ;p



Bulan posa tak de keje. Bos pun ala-ala je nak bagi keje sebab dia pon letih kot bulan-bulan posa. Kita lagi lah mengangtuk zzZZz!

Berbalik kepada entry yang telah mendapat bonus. Nampak gayanya ada orang telah mencantas permintaan di hari raya. Huaaaa );


Nampak gayanya list no. 4 je lah boleh diguna pakai sebab perkara itu jelas nyata dan terang Haizi yang buat and buang. Ish! Tak boleh ingat betul lah insiden kasut kita kena buang. Sedih.  Kasut baru, kasut mahal, kasut murah semua ada dalam tu. Till now, ada 8 kasut sahaja.  Itu pun dok guna sampai lunyai!

Tadahhh - satu Kangah, satu kita T__T
 


5 comments:

JANA CUN!! said... [Reply to Comments]

cantik la leopard tu.. hehe..

eima said... [Reply to Comments]

hahahaha sian ,... hasrat tak capai la ni ... tang dah wangi ...hihi malu tau ai baca

MamaIcha said... [Reply to Comments]

jawab shinnaz...jgn tak jawab!!! hahaha!!!

ala, yg leopard tue...i like...aummm!!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Kejam tau uolls ni!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mama Icha : Kak Jue mmg suka leopard kan? Hehe.