Wordless Wednesday 15



Assalamualaikum....T__T

Eh ingat tak masa post Maya Karin hari tu, I ada cakap nak tunjuk baju raya cantik-cantik tu? Sebab cantik sangat macam tak nak guna for hari raya. Haha.  Beli ke masalahnya? Haha






Design by Nurita Harith.  Hari tu cari design kaftan kunun nak pakai kaftan tetiba jumpa website Nurita Harith. I kan suka meniru. Haha. Gila kau, beli kat dia mahulah 1.5k/sepasang! SOBS. 

So, I bagi Haizi gambar ni kat Haizi,

"Syg cantikkan baju raya niii….? Seriously I suka gila baju ni!.  Itu je. #kthxbye"

Then he reply, "Cantik.  #kgakthxbye"

So? -__-'

 
Kenapa entry Wordless Wednesday I ada cakap-cakap and panjang? Sigh.  Becok betul!




7 comments:

eMMe said... [Reply to Comments]

cantek, kalo ramping cam maya karin boleh la bergaya...tahun ni ngah bwk perot..tak dpt la..hope kurus la next year, InsyaAllah...

Mymiesein said... [Reply to Comments]

Kalau tinggi mesti cantik... Kalau rendan mcm MQ ni, alahai buruk kot rupanya...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eMMe : Cantik kan? Masalahnya..untuk kita ni muat ke? hahahaha..insyallah kurus! chaiyok!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mymiesein : tinggi kurus cantik mcm model ni. rendah tak apa. comel what...!kita tinggi tak berapa tinggi and gems. huaa...lupakan je lah hasrat tu kan?

eima said... [Reply to Comments]

klu aku la tak terpakai la bj tu ....malu ...hihihi

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Eima : maybe boleh buat yang loose sikit?

Nazirah Azeman said... [Reply to Comments]

aishhhh sy teringin nak bt baju raye mcm nih