WOW!



Assalamualaikum :)

Kalau ikutkan today dah 6 hari kita puasa kan? Hopefully dapat penuh tahun ni.  Hopefully lah.....! ;p  Semalam pagi-pagi dah check bank. Hehe. It's a pay day! Biasa kot hujung bulan masuk gaji. Luar biasanya kenaikan tahunan dah dapat.  Tunggakan pun dah dapat. Tak meriah gitu? Hehe.

Dikhabarkan berita gembira sekali lagi company hubby pun buat pelarasan gaji. Woot! Woot! Alhamdulillah :)  Maknanya permintaan dia dah termakbul lah. Kalau tak sibuk nak cari kerja lain.  Ish! Penantian tu satu penyiksaan tetapi percaya lah rezeki ada di mana-mana.  Penantian yang sangat-sangat bermakna untuk dia :) #ehyeke

Lepas tu petang pulak ada berita gembira. Kerajaan bagi bonus/imbuhan setengah bulan gaji.  Wee! Rezeki apa lah ni kan? Berturut-turut. 


Dalam kepala otak ni dah macam-macam ada. Haha. 

1. Perfume.
2. Baju raya (tambahan). Boleh? -__-'
3. Jam
4. Kasut raya
5. Handbag raya
6. etc

Syukur Alhamdulillah :)



6 comments:

Nazirah Azeman said... [Reply to Comments]

wahhhhh best nyer dpt bonus

MamaIcha said... [Reply to Comments]

hamboi!!!

Anonymous said... [Reply to Comments]

1. Perfume--> dah wangi...:p
2. Baju raya (tambahan). Boleh? -__-'--> dah banyak lho...b satu pun xde.. :(
3. Jam -->baru dapat ari tue kan;)..
4. Kasut raya --> lupa lak kasut kena buang..:p
5. Handbag raya -->oohh...yg dapat hari tue purse ke handbag?:p
6. etc --> tertakluk kpd terma dan syarat.

-mhmk-

eima said... [Reply to Comments]

byk wishlist die ... hihi
jiran sebelah rumah ko aka BFF aku tu lagi syok la dah la dok umah dpt tunggakan + bonus, laki die pun dpt pelarasan gaji ... walaweh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nazirah Azeman : Amin..Alhamdulillah :) Rezeki raya.

Mama Icha : Hahahahahha ;p

MHMK : Wahhh..mcm tu semua tak boleh lah!

Eima : Haha. Tu lagi syiooookkkkk!

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

tu belum masuk tunggakan gaji 7 bulan kan.. pakcik kayo.. blanje la kite kepsi sekotak..