7 months #Neelofa&Jack



Now, I'am 7 months. Yay!

muka dia macam pemalu kan? hikhik



And Jack said, "I want to be daddyy Lofa! Come on bebeh!"

-_-'

Dikesempatan ini, dengan rasa sedih hati menyampaikan salam takziah kepada keluarga Filla.  Bila kita terbaca je status tentang pemergian adik tersayang dia, kita rasa terkejut gila ok. 1 hari aku dok tanya Haizi..."B..sedih lah orang b...tiba-tiba je adik Filla dah tak ada. Sekelip mata"  - padahal seriusly, tak kenal pun arwah. Cuma masa sebelum puasa I pergi Hospital I jumpa dia duduk kat kaunter and cakap kat Haizi "B, tu lah adik Filla..." Lepas tu kami pun berlalu pergi. Mungkin, kita kenal Filla semasa berurusan tentang frame kasih satu masa dulu and kita memang baca belog Filla yang sometime ada story fasal arwah.  Al-fatihah.




8 comments:

cujen said... [Reply to Comments]

amboi..muka mmg ikut muka doddy sebijik.... konpom anak doddy..hihi..

adik2 lofa n jack pun dah besar... hari tu romeo hilang 2 hari..sib baik jumpa balik..

cujen said... [Reply to Comments]

nnt nk dtg raya umah shinnaz la...nk melawat jack n lofa

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... [Reply to Comments]

gadis sangat muka dia !
comel gebu, bersih.. aaaahhh geram

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Cujen : boleh..boleh...:) Jack tu nampak sgt ikut Doddy kan??? Hehe. Comelnya nama Romeo..ada gambar dia tak???

Mrs. Yana : hehe. maintain gadiiisss....comel, gebu, bersih tapi sombong tau Lofa niii! Hehe. Jack yang friendly!

eima said... [Reply to Comments]

jack nk kawen ngan lofa ke ....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kahwin ke masalah diorang niiii..hahahhaha..adik beradik tuu..apa lah nak jadiiii...hehehehhehe

cujen said... [Reply to Comments]

ala adik beradik lofa n jack ritu.. actually memula nak letak nama jack n lofa tu, romeo n juliet...sekali hubby beria nak soh letak nama lofa

Najwa Sarah Alias said... [Reply to Comments]

dh baca blog filla..
mmg selalu nmpak adik dia kt kaunter HPJ..
adik dia jaga kaunter kan