Birthday celebration



Hi alls!

Selamat hari raya. Mesti tengah makan ketupat, rendang kan? Takpun kuih raya.  Kuih raya?
Birthday cake from Umi & Kangah. TYSM.

2 hari sebelum raya penat gila tapi best and berbaloi.  I kena prepare 40 box of tiramisu cake untuk delivery ke customer-customer ku sayang. Alhamdulillah untuk #EatDessertFirst. Rezeki Allah bagi jangan di tolak. Kan hari tu Haizi tanya I nak hadiah apa kan? I tak nak apa-apa pun kecuali I nak rest and sleep. Haha. Kalau nak buat I prefer buat before balik kampung lah. Sebab kalau dah balik kampung....memang tak boleh sleep lah );

Butttt....Haizi offer I pergi memanja-manja kan diri. Ok jugak tu kan? Sebelum balik raya.  Wangi-wangi and bersihkan badan for hari raya.  I nak massage.  I nak spa. I nak pedicure and I nak manicure juga. Hehe.  Kununnya I nak spend 1 day untuk buat tu semua tetapi.................suntuknya lah masa! Sigh.  Tak buat pun tapi diganti dengan ini. I loikke!


Treat for myslef ;)
Roses...love!
 


3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

ololo romantiknye haizi....

Cyrus Amiera said... [Reply to Comments]

aloh aloh!!!!
romentik nyeeee

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Happy Belated Birthday..
Selamat Hari Raya :)