I ♥ dessert



Assalamualaikum :)

Semalam saya berbuka di KLGCC. Datang pun dah masuk waktu berbuka. Cari seat and lalu tepi dessert. Maigaddd! Menggoda jiwa betul. 


Kek coklat cheese dia sedap gila. Ngap! Ngap! Ngap! Ngap! Terus 6 ketul. Haha.  KLGCC is recommended gila-gila. Berbaloi-baloi bayar dengan apa yang ada di situ. Tapi kita tak bayar lah sebab semalam berbuka dengan family in law. Haha.

Banyak gila.  Tahun depan boleh cuba lagi. Cewah! Puasa tak habis, nak tahun depan ;p

Selain itu, ingatkan nak pergi IKEA. MIL dah order macam-macam nak letak kat rumah dia. Hehe.  Malangnya...tutup dah! 10 malam! Boring lepak Vicchuda dulu. Order tomyam. Ya ALLAH!!! Nikmat Tuhan berikan dapat menghirup tomyam hingga ketetesan terakhir! Haha.

Ni dah bonus! Boleh lah shopping raya. Last week lite-lite. 


Today nak makan apa yeah?  Kena tapau sahaja sebab balik rumah 25 bekas Tiramisu kena buat. Huaaaa...); Sejak buat cake, no TV and no movie. Ada pun tengok DVD, lepas tu DVD tengok saya balik.  Penat tapi syukur gila-gila rezeki ALLAH! Alhmadulillah.

Muah!



1 comments:

eima said... [Reply to Comments]

wahhh cam besh .... berjalan je ko kan .... hehe