"Nasi Briyani Ayam Masak Merah, Nasi Briyani Ayam Goreng Rempah, Nasi Briyani Kambing, Tahu Bakar & Sirap Soda" - Iftar Day 11



Fuhh...panjang gila tajuk menu buka puasa. Hehe.

Semalam ada kawan order Tiramisu area Meru so ini lah peluang untuk balik berbuka dengan Umi.  Sambil hantar kek, buka sekali.  Tapi malas heh nak masak sebab I agak rushing nak delivery sana sini.  So, we berbuka at JM Briyani Tesco Setia Alam. 

JM Briyani ni kalau lambat reserve habis lah. Memang tak ada tempat. Walhal, kedai tu sebelum puasa tak ramai orang pon -__-'


Sirap Bandung memang tak tinggal lah!

Mine, Nasi Briyani Ayam Masak Merah. Yumes!





2 comments:

eima said... [Reply to Comments]

wahhh meriah mahai tak ni

eMMe said... [Reply to Comments]

Salam Shinnaz, wow! laku ur tiramisu, cayalah! tak leh test rasa ke? hahaha... lapar sgt la ari ni.. huhuhu... plus tgk lauk ni, grrrr~
sabar je la...

pst: Dear, kad raya n kad kawen tu ready made just prepare envelope n list kawan2 bos, grrrr... tak suke, tapi apa kan daya...