Tudung raya ke ni?



Assalamualaikum :)

Rasanya kan kita dah lama gila tak beli tudung Fareeda. So, nak beli lah untuk hari raya kununnya. Masalah sekarang ni pergi je kedai tak ada stock, kalau ada pun stock warna orang yang tak nak and tak match dengan baju raya I ok!!!

So, Isnin hari tu pergi Fareeda.  Memang tak ada warna yang dikehendaki. Tapi sempat lah beli 2 tudung.   Fyi, tudung ni tak ada kena mengena dengan baju raya. Boleh?  So, tudung raya masih tak cari lagi. Sad.

Kalau Fareeda tak ada ni, tukar ke De Noorish lah! Pun lawa-lawa jugak!




6 comments:

Mooniqueen said... [Reply to Comments]

Dee norish mcm Fareeda jugak ke? Harga mahal tak?

MRS. K said... [Reply to Comments]

tadi pegi fareeda nak rembat tudung 100 tu.. orang tak bape ramai. tapi kena beratur la pulak nak masuk.. die buat ala2 crazy price tu padahal tudung 100 tu tinggal bape lai je.. kaler pon tak best. cissss

Halimaton Hanafee said... [Reply to Comments]

huhu..tak mampu nak beli Fareeda..Mahal lahai..Tp tgh nak kumpul duit..tak dpt pakai ry pun takpelah...huhu

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

De Norish ni kan tak silap kita brooch dia lagi cantik daripada Fareeda. Lebihkurang je..:) Harga pun lebih kurang :)

Mrs. K : sanggop akak kan? kita nak pergi tapi takde geng..sob..sob..sob..tu yg nyampahnya...nak beratur lah apa lah. ish...

Halimaton : ala..jgn ckp mcm tu..kita pon beli setahun sekaliiii..insyallah :)

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

umakaiii.. byk nyer koleksi tudung..

MiZZ Sara said... [Reply to Comments]

wah warna-warni..klu bekenan nk bli fareeda jom singgah kat iLuvhijabista.blogspot.com
mcm2 ade murah2 ajer..jom..
harga mampu milk..jom sis sis semua..