29 Februari 3D



Hari tu tengok 29 Feb 3D kat cinema.
"Movie apa you beli?
"Dah sampai dalam (cinema) baru boleh tahu..:)"
??? I jangkakan Haizi akan beli Expendable 2 bukan 29 Februari.  3D pulak! So, I've no choice. Kena tengok lah. Lagipun tengok kat Twitter 29 Feb ni macam best je.  Nak tengok lah best ke tak. Last KRU punya movie Magika.  Cicakman 2 I tido. Haha.

Remy Ishak punya pasal tengok juga lah! Cerita dia not bad lah. Taklah melalut macam cerita Melayu yang lain. 29 Februari ni cerita fasal lelaki nama Budi yang survive untuk hidup and cinta.  Selain cerita fasal kemerdekaan negara,  birthday on 29th Feb and ada juga fasal muzik, Yes! 29 Februari ni musikal filem rasanya.  Tak menahan tu dah nak nazak pun sempat hokey nyanyi! Haha.
Remy Ishak pulak dah macam bangla dah aku tengok. Hehe.  Awek cun cina (heroin) tu pulak comel.  Selain tu watak Ajak (orang buta) pun agak menarik.
Btw, I rasa tak rugi I bayar untuk 2 tiket 3D. Hehe.  3.5 star for 29 Februari :)



2 comments:

PutriesNoora said... [Reply to Comments]

tula..not bad kan..citer melayu yg lain skrg ni sama je...ni lain sikit kan...bak kata asben i..leh sedih n ketawa dalam satu masa...part nazak tu la...hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahaha..part nazak tu mmg tak menaha betoll..sempat je nak nyanyi!! Hehe...