AJ? Apa tu? Aidijuma lah..

Apa AJ tu? Hehe. Aidi Juma lah! Agak trend juga lah pakai tudung bawal sekarang ni. Simple je tudung dia tapi bila si pemakainya Juma haruslah jadi trending. Hehe. Cer letak orang biasa-biasa mesti tak laku. Sebab tudung tu memang simple gila.

Dulu kat office ada jual dalam RM10++ Ada 2 tone, 3 tone and ber'tone-tone'! ;p Best tau. Simple and warna banyak gila. Paling best sebab RM7 hengget je. Murah kan? Price dia dari RM7- RM40 rasanya. I beli 4 tone so, RM40. Tak tahu lah kalau ada lain mahal dari tu. Ambik satu je sebab tengok Juma pakai lawa gila.

"Itu Juma pakai lawalah..cuba akak pakai sesuai ke dik?"

"Sesuai je kakkk..ni hot item niiii"


" Iya lah tu.." ;p

2nd time datang kiosk AidiJuma so borong sekali banyak! 10 helai terus! Nak pergi Jalan TAR memang tak tahu lah bila. Sigh. Selain berDNE, berAidiJuma jugak lah kita! Hehe.



5 comments:

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

kedai diekat mane weh..aku de beli on9

MRS. K said... [Reply to Comments]

slalu pegi kat the curve

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mama Eza : kedai dia depan PADINI and deret Cha Time. dia stall sahaja. takde kedai.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : kita ponn...and mmg kat situ je paling dekatt! hahaha

eima said... [Reply to Comments]

aku tak de beli AJ pun ...