Hard Rock Melaka



Tak terlintas langsung nak pergi Hard Rock ke apa ke. Maybe end of this month ada dinner for my department. So, tema green. I plan pakai hijau and kebaya I rasa dah okey kot. Kebaya and seluar. Nak pakai blouse pun okey tapi jenuh lah nak cari kaler hijau. -____-'

ABC Melaka Town
Tengok blog Elly dia beli kebaya kat Jonker Walk. Heh..tu kat Melaka tu. So, kena pergi. Balik kampung tiap-tiap bulan, tapi tak pernah pergi. Hehe. Sampai sana agak busy gila. Maybe ada night market. So, kedai tutup. Ada KEDAI melayu tapi super mahal. Apa daaaa melayu dengan melayu pun mahal.



Tak puas hati and geram I ajak Haizi masuk Hard Rock. So comel. Kecik je. I taklah addicted dengan Hard Rock. Last I masuk pun kat Phuket. Masuk, keluar itu je. Haha. Nak pergi Hard Rock Hotel tu entah bila lah kan. SOBS. Geram tak dapat kebaya beli T-Shirt Hard Rock.



Nak sebut pasal T-Shirt ni I rasa tak berbaloi sangat-sangat. Fyi, t-shirt I guna duduk rumah sahaja. Wasting! And I jumpa romper for babies! Comel.



Ok. Itu je. Bila lah nak pergi Hard Rock Hotel niiii!! Sigh.



3 comments:

eima said... [Reply to Comments]

klu sebut hard rocka ku mampu sebut je nk pegi tak penah terpikior....muahahaha tak mampu la wei

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

teringinnnn..honeymoon ke..ngehngeh ;)

yatt said... [Reply to Comments]

ooo i baru tau kata ada HRC bukak kat melaka, romper tu bella ada satu :)