Its time to play bebeh! #Neelofa&Jack



Seriusly, kesian gila Lofa & Jack I kurung dalam cage. Dulu dalam bilik, now, I letak luar. Bulu dia banyak gila gugur.  Hari tu ada fungus then, gugur tak ingattt...!!! Lepas tu dah okey, still gugur jugak! Sigh. Pity dia. 

Jack tak banyak pulak!  -___-'

Disebabkan ada course and balik awal semalam, I kasi dia keluar lah. Lagi pulak tengok hubs Cujen keluarkan kucing-kucing they'alls yang gemok dompot tu. Geram gila! So, I pinjam neighbour punya halaman. Hehe.  Seronok gila Lofa & Jack main. Main sampai mengah! Tapi tak lama sebab Haizi ada jamuan. Tak larat lah I nak kejar dua ekor ni. Hehe.





Posing sana. Posing sini.





4 comments:

eima said... [Reply to Comments]

kejap je diorg besar .. ari tu leh dok celah tingkap ... hehe

letak kat luar gitu tak kena culik ke ...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Eima, ko perasan tak haizi kunci cage diorang tu dgn 2 biji mangga? pintu rumah aku pun mangga tak size beso tuuu..sob..sob..hahahahha

cujen said... [Reply to Comments]

arghhhhhhhhh gemoknye lofa ngan jack!!! gewammmmmmmmmmmmmm! bila la nak pegi umah shinnaz ni...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima : hopefully tak de spe lah nak culikkk...sedih tauuu kalau diorang kena culikk..tuan dia anak yatim tauuu..pencurik culik harta anak yatim dosa tauuu! ;p

cujen : meh lah dtg..tgk diorang yg gemok ni! hehehe