New gadget!



Assalamualaikum :)

Hari-hari update, hari-hari rindu kat blog. Hehe. Angau pulak kalau tak buka blog hari-hari.  Hehe.  Macam orang bercinta. Bukan ada apa pun tapi entah..suka..suka..suka..:)

Selasa lepas ada course kat PICC.  Kursus dah cukup tapi nak pergi lagi kununnya untuk gain more knowledge lah kunun. Banyak main-main.  Dah tu, orang yang ceramah pun serius. Huh? Pagi-pagi bos dah text "Shinnaz datang office balik kursus I nak bagi you strawberyy.."

Damn! I dah lah tumpang Alia, takkan I nak patah balik office. Kalau boleh I langsung tak nak balik office kalau dah keluar dari office. Hehe.  Demi bos, pergi juga lah, ambik strawberry.  Tak boleh tolak. 2,3 message dok bagi since pagi bawak ke petang. Hehe.  Kenapa entah bos macam tu -__-'

Then, balik I ingat nak prepare dinner. Simple je lah pun lauknya. Hehe.  Paling senang, fried drumstick chicken and kicap. Haizi request telur kicap letak bawang besar hiris, potong cili api HOT kecik-kecik and goreng. Sedap!  After dinner busy check FB, check email and bla..bla..bla.. 

Sekarang ni tempat favorite my workstation kat rumah. Balik je terus duduk situ. Hehe.  Busy berFB. Huahuahua!  Everyday akan ada note like this!

 
Tapi dah hari-hari kan malas nak baca sampai habis. Haha. Jahat tak???  I tahu dah..ayat dia mesti sama...so, malas nak baca.  Teruskan berFB and tengok ada somehing (box) kat mouse! Wee! Apa tu? Hehe

New gadget!!! Agaknya Haizi stress kot tengok I bebel kat BB I..sob..sob..asik buat hal je tauu...! Grr.!!

Thank u sayang! Thanks!!!! 



8 comments:

PutriesNoora said... [Reply to Comments]

wow!!banyak syiok!!=D

UNAI said... [Reply to Comments]

Igt tadi hadiah mouse baru hahaha...

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah bestnya dapat handphone..

hihihi, sama la unai. farra pun ingat dapat mouse memula sebab mouse tu pun cantik kan.. ^^

eima said... [Reply to Comments]

vavavava tahniah... kuda putih tak cite ke ...hehehe

Mas said... [Reply to Comments]

eh samalah,bday aritu dpt mr whitey gak.t leh kt IG n wassap ek ;)

Mas said... [Reply to Comments]

eh samalah,bday aritu dpt mr whitey gak.t leh kt IG n wassap ek ;)

Mas said... [Reply to Comments]

eh samalah,bday aritu dpt mr whitey gak.t leh kt IG n wassap ek ;)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehehe..thank u! thank u!