New member in our house!



Woot! Woot!

Selain, Haizi jadi partner life I, Lofa & Jack also.  Kalau ada baby..baby boleh main dengan Jack & Lop Lop. Wahh..mesti fun punya!  Ada tu kan Vet kat mana eh kita tengok. Dia ada baby dalam 7,8 month mcm tu lah. Agaknya merangkak ke apa ke kan kat lantai dengan kucing.  Comel gila. Takde alahan ke dia eh? Baby kan kulit sensitif. Bulu kucing lagi. Tapi seronok ok. Dari dia baby dah jadi penyayang dengan kucing.

Now, tiap-tiap hari pulak keluarkan Lofa & Jack. Hehe. Seronok ok main dengan dua ekor tu kat luar. Cuma penat kejar lah. Hehe.

Eh? Siapa eh member baru dalam rumah kita orang? Hehe.  Tadaaaaaa!!!!


Lofa & Jack pun suka kereta baru. Tapi tengok dari luar lah ya. Sebab bulu masih berguguran yang melampau.  Naik Savvy dulu ;p

Muah! Muah! Thank u MHMK.  Suppose jadi hadiah birthday tapi lambat keluar tak jadi hadiah lah! Hehe.





12 comments:

farra8979 said... [Reply to Comments]

wah bestnya... x kesampaian lagi nak tukar keta.. huhuhu...

eima said... [Reply to Comments]

cecece tu dah cite tu ...hehe

lama aku tunggu entry ni.... sape yg bw pi kerja ni ...

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

nak tumpang boleh????

jana cun!! said... [Reply to Comments]

untung larr... nk test drive.. =p

♥mama eza♥ said... [Reply to Comments]

woot woot biler nak bawak naik BLU 9467 neh..ko drive eyh..

Cik Puan*PIE said... [Reply to Comments]

wow...patotlah nmpk c putih ada dpn umah...cntik :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farra8979 : ala farah..kita pun bape tahun baru dpt tukarrr...insyallah..rezeki ada kat mana² :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima : mestila titeww...tak reti lorr bwk manuall..(savvy)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sallyza : jom! jom! nanti sampai kat rawang ok? ;p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana : kalau kau naik aku caj mcm teksi! huahua

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamaeza : hahhaha..jom jom!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Cik Puan*PIE hehehehehhe ;p