Ohhhemmmgeeee MUNCHYS



Fyi, kita suka biskut. Suka beli. Tapi tak suka makan. Rimas gila kalau kat rumah tak ada stok makanan simple-simple ni. Bahananya, biskut tahun lepas pun ada lagiii! Haha. 

Hari tu pergi opeh house bawak Icha.  Seriusly, orang hidang laksa, dia bedal. Hidang nasi, dia bedal. Hidang tom yam, dia bedal. Last-last pergi dapur orang tu tengok ada biskut tak bukak lagi. Itu pun nak! Perut buaya betul makan banyak-banyak. Gemok baru tahu!

"Tak boleh kakak. Itu orang punya, bukan kakak punya!"
"Nak!!!!!!" *crying*

2,3 hari lepas tu pergi Giant. Jalan-jalan setiap bahagian boleh dia cam biskut 2,3 hari lepas ok. "Ha..nilah biskut kakak makan hari tuu.." Dia ambik masuk troley.  "Ha..yang ni pun cama (sama).." Masuk troley lagi. "Mak long akak nak biskut yang ni yehh..kakak suka makan biskut niii.." DANG! Dah 3 biskut!! Motif? Rasanya biskut hari tu makan sejenis je. Haha.

Balik I makan, fuyoohh...sedap! Haha. Sebab dia ada siap butter kat dalam tu. Tu yang sodap! Ada gula sikit..OMG!!! Rasa nak pergi Giant Klang Sentral sekarang ni!!! Haha.  Semalam cari kat Carrefour, tak ada lagiiii!!! Baru kot biskuttt niii!!! Damn! Damn! Anyone, jumpa bagitahu ok? ;)  Kalau nak, time tu jugak lah nak. Haih!



6 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

huwaa nak jugak lah!!!

eima said... [Reply to Comments]

kedai mamak darulsalam rasanye smlm aku ade nampak

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

so cute la icha.. ala mokcik.. biskut je.. nasib baik die x pilih menan mahal2.. hihihi.. nak cari gaklah biskut ni.. kalau shin ckp sedap.. mesti sedap nyer.. nak cariiiiiiiii...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Filla : hahahha...time preggy sume benda nampak sedap kan..eh..kita tak preggy pun sume nampak sedapp!! hahahahha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

eima : see..see..jauh je aku cari sampai klang nun..hehehehe thank u!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Normala Bahar : hahahah..dia tu mcm org tua..mulut pot pet2..heheheh..ye ke kak..takut kita je kata sedap..org lain rasa biasa je..heheheheh