EAT DESSERT FIRST



Hi everyone!

Pasal mixer tu memang menarik tertarik kau memang da bomb tapi tak lalu lah pulak nak membelinya. Hari tu tengok kat Empire lebih kurang RM3000++? Agagaga (why I suka tulis Agagaga?) Beli COACH dapat jugak lah 2,3 bag/purse. Huahua.

Lagipun untuk permulaan jangan nak over sangat ya! Haha.  I suka something colourful. Tak colourful pun tak apa. Asalkan pink, purple. Haha.

Alhamdulillah EatDessertFirst berjalan dengan baik. I'm serious about EatDessertFirst.  I nak belajar, belajar, belajar dan lagi.  This week I ada kelas lagi. Yeah! Wish me luck :)


Fyi,  I have created EAT DESSERT FIRST page. Kindly view my page, EAT DESSERT CAKE : Sweet, Gorgeous, Lovely & Yummylicious...DESSERT!  Alhamdulillah friends banyak bagi galakan! Thank u! *rasa nak bagi cake sorang satu*  If any idea, pendapat, pandangan sangat-sangat dialu-alukan :)

Muah! Muah!




1 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

sedapnye....

-mojie-