Lawak Ke Der 2 #LKD2



Assalamualaikum :)

Awal Sept 2012 dah sibuk-sibuk nak booking tiket for LKD2.  Takut ter'miss' tempat idaman. Paling depan sekali.  First day survey tengok seat depan semua dah hampir penuh. Sigh. Tak boleh jadi ni!! Hehe.


Kebetulan ada course tarikh yang sama. So agak rushing. Jenuh weh dari PD ke Meru ke KL.

Best gila ok LKD2!!! Paling best Harith Iskandar. Seriusly, awesome gila!!! The fact about women just like me! Wahahahhaha! Tettt!!! Nabil pun best juga walaupun jadi pengacara. JOZAN ok. So-so je lah. Banyak sangat unplanned dari yang dah plan. So, agak messy sikit. Paling slow, BOBOI. But....kita suka! Kita suka...#LKD2!!!!





Bagi briefing ke Sinaz oii! My cousin Ain pun tengok LKD2


Kesian my 2 sisters sebab nak ambik gambar dengan JOZAN, tapi tak ada sesi bergambar secara officially.Sad. Lagi pulak rushing ke Hulu Kelang nak jumpa customer #DNE. So, tak rugi tengok LKD2 and dah jadi peminat setia LKD dahhh! Yeah! I bagi 4 star for LKD2 :)





0 comments: