SALE #EatDessertCake



*sticky post*

Ini perkara serius!

I dah request kat Umi kita nak ketupat palas, rendang ayam and ayam kicap for Raya Qurban. Tak pun udang sambal lah! I pulak plan nak buat soto. Then, I buat dessert sikit, carrot cake and red velvet cake.  Jemput lah datang rumah mak kita :)

Dikesempatan itu, I OPEN SALE for Raya Qurban..... Red Velvet Cake & Carrot Cake. 

Price details for WHOLE CAKE ;

Red Velvet Cake 1.5kg  -   RM80.
Carrot Cake 1kg ++       -  RM60.

TAPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kalau I kan...ni kalau I lah kan...nak beli whole cake banyak gila kot. Sesuailah untuk birthday party or celebrate apa-apa okey kan?. Ni kalau nak makan sikit-sikit memang wasting unless you memang cake addicted. So, I buat packaging macam ni supaya tak membazir compare beli whole cake kan?


Price details for SMALL PACKAGING ;


Red Velvet Cake, 300g ++   -  RM 28.00



Walnut Carrot Cake, 300g ++ - RM 18.00


Tiramisu Cake 600g -  RM 20.00

Hewhew. Anyone interested do PM me at shynaa08@gmail.com or call/text 017-6026270.

Happy nomnomnom ;)




4 comments:

mummy alisha said... [Reply to Comments]

terliur ahhh...

Miz Fieza said... [Reply to Comments]

meronta jiwa lah kek2 ko nie.....wah semakin comel kek2 ko nie hahaha

farra8979 said... [Reply to Comments]

tgk pic macam nak makan skrang rasanya... ^^

cacah said... [Reply to Comments]

sedapnya nampak red velvet tu...