Testimoni gitu kan? Haha.




I'm so happy you know! Hehe. Bukan testimoni pon #joke #takbolehjoke #bolehblah

*Pic sent by Ahkak Pinas*


Kak Long : What they're doing?

Kak Ngah : Makan carrot cake ko lah!!

OMG! Sampai macam tu sekali ok! Haha.

Kak Long : Tak percaya lah! Budak-budak ni bukan boleh caya cakap diorang! Mesti dalam hati diorang "habiskan cepat..habiskan cepattt..nanti Ticer marah!"

Kak Ngah : Taklah. Diorang rasa sikit je. Pas tu berebut ramai-ramai.

Kak Long : Okey lepas ni boleh hantar cake banyak-banyak bagi tester. Hewhew.




*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



*



Gambar akhir tak menahan.



*



*



*



*



Yang ini PASTI Ticer yang suruh ;p


Tiap-tiap hari I bagitahu Haizi & Kak Ngah "B..betul ke apa orang buat ni?? B bagi izin tak orang buat and jual cake ni??". Lepas tu tanya Kangah pulak, "Kangah betul ke eh aku buat ni? Kuat ke aku nak terima kritikan orang kata tak sedap ni Kangah?" Haha. Haizi lah paling banyak bagi moral support and my family juga! I love baking. I tak suka makan cake, tapi I suka buat cake. Aci tak?





3 comments:

NorMala Bahar said... [Reply to Comments]

bak kata org seberang.. "persetankan" org2 yg nak kutuk2 shin tu.. well rezeki masing2.. kuat usaha.. kita akan nampak hasilnya.. jgn mudah putus asa shin dgn kata2 org lain. dorg mmg x pernah nak puas hati walau mcm mana pun kite buat.. pis2 kacang pis..

Anonymous said... [Reply to Comments]

ni entry minta puji or moral support?? haha...

- jane is cun!! -

eima said... [Reply to Comments]

ko terer..teruskan ..