Wordless Wednesday 18 : Tiramisu Cake again!



Huahua. Kek tangan lagi bak kata Icha. How dare yu! Sentap iolls.  Penat-penat maklong kerah idea cari kat google. 

Kali ni kita prepare untuk satu department kat office.  Thanks Ticer Linda bagi kepercayaan. Ticer Linda kata "Awak boleh!!!" Hehe. Boleh tu boleh. ;p



I suka tau tanya-tanya kat customer beli kek, "okey tak kek saya?".. Tak pun.."thank you beli kek, comment awak sentiasa saya alu-alukan!"..tak pun.."Plzz comment!!!"..Ada yang comment, ada yang senyap seribu bahasa. So far Alhamdulillah, komen positif! Susah nak puaskan hati semua orang.  Ada yang suka, ada yang tak suka. For those yang suka Alhamdulillah. Yang tak suka saya minta maaf kalau tak menetapi citarasa anda. I try my best! Ada customer tu siap tanya "mana saya nak dapat biskut awak letak tepi-tepi tu??" Hehe. Comel. 

Banyak benda nak belajar ni! Teringin nak buat macarons!




2 comments:

NURUL JAMIAN said... [Reply to Comments]

terliur nurul tgk gambar ni skrg ni tgk diet so telan air liur je lah shinnaz

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hehehhee..telan air liur pon boleh ;p