JJCM : Wadihana Islamic Steak House, Bangi


Assalamualaikum :)

Ada satu hari tu kan cari barang cake, so I cakap kat Haizi jom try makan kat Wadihana. Actually Bangi ni banyak gila kot kedai makan kan? Pelbagai pulak tu! Best! Best! Kunun nak cepat, so I pilih yang berdekatan lah dengan Yummie is Wadihana.

I tak tahu nak makan apa.  Kenapa kita asik makan je kan? Dahlah jadi gemuk, duit habis. Haha.  Cuba makan sebulan sekali ke kan? Dah tu jenuh pulak nak pikir makan apa. Tak suka tau bab tu. Dapat pulak hubby (Mr. Nasi Goreng) forever asiklah nak mkaan nasi goreng. Haha.  I tak suka tau nasi goreng! Tsk. Tsk. 

Famous jugak Wadihana ni tau sebab rata-rata kawan I semua dah pergi and bagi good review pasal Wadihana.  Malam tu I makan Soto je. Hehe. Tak tahu lah nak makan apa.


Tapi tamak melampau order chicken wing, I tak suka lah chicken wings yang salut dengan sos ni kecuali kat Dominos! Hehe.  Yang lain tak suka! -__-'

Paling tak boleh blah mashed potato, me not like!


Haizi pulak order Lamb Grill apa entah.  Bolehlah...tapi portion besar so, memang tak habis.

Tapi kan..tapi kan...lepas makan banyak-banyak tu pun ada hati nak tanya, kenapa I suka makan banyak! Haha.



 For me, boleh lah nak makan tapi kena tengok menu lain, bukan yang di atas. Happy nomnom!



2 comments:

hazanis said... [Reply to Comments]

ni yg buatkan saya lapar ni. sob sob. :(

yatt said... [Reply to Comments]

saya pun penah mkn kat sini serius portion dia besar giler sampai muak nak makan... yg kids punya pun bnyk