Palace Hotel Kangar



Assalamualaikum :)

Here we come lah sangat. Dah 2 minggu lalu kot. Haha.  Benda ni dah plan lama sebab cousin kahwin kat Perlis. Lagi pulak dah lama kot tak pergi Perlis. Since I budak lagi. So, I pun teringin sangat nak makan harumanis :) 

Haizi tak habis-habis "B, nak beli jersey kat Padang Besar!" Ok. Whatever.  Murah ke eh kat sana RM35? Haha.  I pergi hari Jumaat lepas balik kerja. Actually masa tu I mc sbb perut cramp. So, pagi tu memang melepekk je. Sakit perutttt!!!

So, lepas maghrib gerak pergi Utara. Eksited gila.  T__T

Alhamdulillah.  Perjalanan yang panjang dapat diharungi sebab mencabar gila kot. Haizi mengantuk. Dalam masa yang sama penat.  Sampai Perlis 2 pagi.  Ngantuk. I memang tidur lah kan dalam kereta sebab perut cramp. Orang belakang (my mom, Kangah & Adah plus Icha) pon tidur jugak! Hehe. Icha ikut sebab Ibu dia masuk hospital so, nak balance penjagaan dan menyenangkan Abah, Kakak ikut Mak Long, Ara ikut Abah.  Tak boleh control 2 orang budak yang perangai boleh tahan.

We alls stay Palace Hotel Kangar.  Not bad.  I book by Agoda je sebab bila call hotel dah fully booked.  Sampai sana I request katil. Murah gila kot. Rm15/katil termasuk breakfast seorang. Haha. Tak pernah tambah katil semurah gini! Terus tambah 2 katil! Haha. Kalau nak jimat boleh bawak toto.  Weolls tak bawak toto sebab my mom kata nak beli toto kat Padang Besar. Kang dah bawak, lepas tu nak beli dah jadi 2 toto. Tak muat pulak barang lain!

TV je tak LCD

Bilik memang besarrr! "Kenapa kau pakai jubah? Insap dah?" Huahua. Kelas kauuu...pergi Perlis berjubah bagai! Haha. I feel free pakai jubah sebab dengan keadaan diri tak selesa and perut cramp. Haha. Selesa habis.

Masa tu dalam 3.30 pagi kottt Kakak Icha tanya sambil isap jari "Mak long, kat sini tak ada kolam ke Mak long?"

"Ah..tido lah. Sok nak jalan tau! Esok-esok mandi kolam!"
"Ala.."

Tak habis-habis nak mandi kolam.




0 comments: