Skyfall 007

 

Assalamualaikum :)

Lama tau kita tak tengok movie. Busy-busy-busy! -___-'  So hari tu berkesempatan nak tengok movie nak buat marathon.  Tapi ada bad news, so tengok Skyfall sahaja. Not bad lah! Haizi kata James Bond kali ni tak best macam dulu. #ehyeke?

Apsal aku rasa best je? Haha.  Ramai jugak kata best yang dulu.  Ohh..compare dengan dulu best lah kot sebab kita bukan fan's 007. Wee! Agak-agak Taufan Sandy tu menghalang tak kutipan Skyfall 007? 


Walaupun bukan fan's 007 tak menghalang untuk buat review sebagai penonton. Gitu kan? Haha. Review sukati I lah! I yang tengok!! ;p  Personally, Bond ni lebih kepada misi menyelesaikan konflik dalaman diri dia and bos dia.  Misi yang besar-besar tu macam tak ada lah.  Ada sorang orang jahat tu tauuu Silvia kot nama dia. I rasa dia lagi jahat dari Joker ok. Haha. Psiko. Apa pun, Danial Craig why you so hottt??? 4 star for Skyfall 007!


Till then, XOXO
Shinnaz Ahmad Rasid


2 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

kite dah tgk dah cite ni ngn izat...best gila...cm u cakap more to konflik dalaman organisasi 007 ni...n gadjet paling menyedehkan pistol jek ngn "RADIO"..huh..hihihi...anyway 4 star out of 5...

-mojie-

HeRRy D' PutRa said... [Reply to Comments]

Aah memang pun... Skyfall x best pun... yang dulu lagi best...