The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2



Seriusly....AWESOME!


Fyi, I tak minat sangat cerita ni. Malas nak ikot, tapi kalau keluar wayang yang 1st tengok, yang 2nd tengok, 3rd tak tengok and yang ni tengok!! Tapi kan..tapi kan..bukan paham sangat sebab teman Haizi je tengok. Ada tu siap tido lagi! Haha.  Malas lah! Tapi yang Breaking Dawn Part 2 ni super best! Anak Edward & Bella sangat cantik! Jacob forever handsome!

Pergi tengok ok! Gila bengang dapat review macam ni kan? Haha!



2 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

tak membantu lgsg ok... =p

~jane~

Gigi said... [Reply to Comments]

Jacob FTW!!! Yayyy!!!

Sudi2kan baca & komen Review Breaking Dawn Pt. 2 I kat bawah nie. Semoga membantu. Hehehh--->

http://www.sinema.my/movie-review-breaking-dawn-pt-2-jacob-bukak-baju-lagi-seawal-minit-ke-1843-saat/