EDF : Kek Hantaran



Assalamualaikum :)

I dont know how to deco kek hantaran but I try seboleh mungkin.  The simple one just like this ;)


dan seperti biasa Tiramisu (Kek Tangan) menjadi pilihan kek kahwin & hantaran maybe sebab simple kan?but now, dah tukar!! My niece cakap "Apacal Mak Long buat Kek Gigi ni??? *belek-belek kek kejap**.. tapi cantik la!"


I geram gila bila dia bagitahu orang (she complaint) "Mak long tu asik makan jeee..! Uncle pun cama..tapi uncle tu kenyang jugaklah...!" *sambil main game*


Haih? Selama ni I makan tak kenyang ke? Haha.




3 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

nicee.... # dah puji ni, red velvet tu jgn lupa...

-NJ-

H.A.N.A said... [Reply to Comments]

Kak shiinnnnn,
i am so proud to see ur progress towards ur minat. i am so jealous u know!
anyways, nanti dah dekat bangi/putrajaya nak je order.

Take care and i'm always support you.

p/s: busy terus senyap twitter!

Hana - eh! still remember me ke?

outbound malang said... [Reply to Comments]

semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..