Durian Crepe ORDER NOW!!

 

Assalamualaikum.

Haha. Gelak sat..I was confused, my blog ni cerita pasal dessert or pasal saya! Haha. Senang cerita semua lah ada dalam From The Desk of Shinnaz! Hewhew.

Alhamdulillah everything is going ok and well! Busy dengan crepe, cakes and benda yang manis-manis je.  Yeah..tak lupa weddings! Damn! Too many wedding....-___-' Sometime, Im very happy bila ada feedback yang awesome! Thank you! Thank you!




FYI, Shafinaz Ahmad Rasid- my sister. Weolls bekerjasama gitu kan. She is my helper and I pun helper dia. Wahh..gitu! Sekarang dah tak musim durian..so I agak berkira-kira nak buat Durian creeps sebab susah okey nak cari durian! Hehe.  Tapi alhamdulillah stok masih ada. So, anyone yang nak order boleh call/text 017-602 6270!

For Putrajaya area, I akan buat pada 29/1 (Selasa) so, ORDER NOW!!!!!





1 comments:

yatt said... [Reply to Comments]

alamak terliur tgk.. biasa order kat gula & garam tu..:)