Happy birthday Jack & Neelofa!!



Hehe. Kita ada anak kucing yang comel-comel je buat masa ni. Hopefully Jack & Lofa pun doakan kita cepat dapat baby. So, boleh lah main together-gether. Tak gitu?

Hmm..so fast lah masa berlalu, now, they grow up! Jack makin besar, Lofa je kecik sikit maybe dia betina kot!  Tapi sekarang dah gemok jugak!

So, dah 1 tahun dah diorang hidup kat dunia ni, I belikan kek. But!! Of course lah I yang makan! Huahua. Just celebrate. I kat dining hall, diorang kat dalam cage. Apakah erti besday? Haha. Kacau je orang nak makan cake! Btw, I suka makan Tiramisu orang lain buat, compare dari makan Tiramisu I buat. Muak kot! Tiap-tiap hari buat!! Hehe.


Happy besday Jack & Lofa

XOXO,
& MHMK

3 comments:

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Amboi....Birthday kucing siap ada kek lagi..Nak!!!!~ Hehehehe..

eima said... [Reply to Comments]

siap ade kek tu utk kuceng die ... hebat

eima said... [Reply to Comments]

siap ade kek tu utk kuceng die ... hebat