Last week super busy for me -___-' #EDF



Alhamdulillah. Saya telah hadir kelas di Lea Oven untuk belajar banyak lagi pasal kek! I really love it!

Lovely sangat kan? Banyak gila roses! ;) 
Blue-mine ;)

Carrot Walnut Cake with almond flakes. Seriusly..almond flakes sangat awesome!

Wedding cake for my schoolmate, Rehan!

So, anyone yang nak tengok more lagi fasal kek, boleh view, LIKE & order klik page Eat Dessert First

Thank you. XO.


3 comments:

nUR_rOsALiNdA said... [Reply to Comments]

Dik...Ni semua belajar ngan Linda ke? Cantikkkkkk

eima said... [Reply to Comments]

hebat tu .... ko manfaat kan masa ngan belajar mende cam ni .. hebat tu dear ....

pas ni boleh buka bakery larrr ....yeay

yatt said... [Reply to Comments]

i biasa order dengan kak lea, even door gift masa kawin pun :) lepas ni makin bertambah expert la u shinnaz :)