Rock Oo



Salam 1Malaysia.

Wahh gitu kan? Mengantuk gila -___-' Sekarang asik nak tido je. ZzzzZZ. Last week after delivery cake, rushing pergi Setia City Mall. Nak tengok Rock Oo. Gua Rock bebeh! Phuii..!


On time sampai. Movie pun cantik je belum start. Sebelum masuk cinema, sekumpulan rock jadian beramai-ramai buat bising. Gila happening. Lu memang rock lah, tapi lu buat gua tak fokus tahu tak! Memekak je lu tahu tak! Lu ingat wayang ni bapak lu punya?

Stress I tau! Memekak je. Lepas tu pakai baju takde lengan. Hellooo...I dont care you rock ke apa ke..nak pakai baju takde lengan make sure hygiene tu jaga sikit ya! Ni duduk sebelah bau hanya Tuhan je yang tahu. Spoil je. Last-last I tido.

First I tengok okey lah nak gelak-gelak. Ada part yang gelak, ada part yang ok lah.  For me agak boring sikit sebab cerita fasal Amy (Que Haidar). I tengok Amy tu dah tak macam rock tapi macam pondan tahu tak! Haha. Tapi pondan yang cantik lah! Macam Tak puas ok! Best lagi Rock yang lama.  Khir Rahman pun okey sebab dia berlakon tu kan rasa macam nak lempang-lempang tengok muka dia yang selamba tu! Hehe.  Apa pun 3.5 star for Rock Oo.

Balik tu wa layan mamak lagi bagos.



0 comments: